Medlem af DE

Det handler om ordentlighed
Som medlem i Dansk Ejendomsmæglerforening kan vi med rette være stolte af den ordentlighed og høje faglighed, som kendetegner vort arbejde, som vi leverer hver dag.

Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) er en brancheforening, kun for ejendomsmæglere, som er godkendte af Erhvervsstyrelsen i Danmark. DE arbejder for at foreningens medlemmer på en betryggende og professionel måde yder formidling af fast ejendom. Det sker ved til stadighed at arbejde for en høj faglig standard og strenge etiske regler for at sikre forbrugerne en tryg bolighandel, når de handler gennem foreningens medlemmer.

Faglig tryghed
Som uddannet ejendomsmægler og medlem af DE sikrer vi dig en tryg handel ved, at alle formalia er på plads, og ved at alle papirer er skrevet og håndteret korrekt. Vort arbejde hviler på løbende og omfattende uddannelse og praktisk erfaring, og det medvirker til at forhindre kedelige overraskelser for både køber og sælger.

Nemmere handel
Når du vælger netbolig.gl, får du en langt nemmere handel, end hvis du stod med hele processen selv. Vi ordner alt det besværlige papirarbejde, fotograferer og markedsfører din bolig på markedets bedste hjemmeside. Desuden tager vi os af den nødvendige kontakt til køberens rådgiver/advokat samt alt det praktiske arbejde med at få din bolig solgt.

Forbrugertryghed
Langt de fleste bolighandler gennemføres uden problemer, men skulle uheldet være ude, er du langt bedre stillet, når du har handlet med en uddannet ejendomsmægler som er medlem af DE. Fordi man som medlem har obligatorisk ansvarsforsikring. Derudover er netbolig.gl også forpligtet til at overholde foreningens etiske regler. Det er din sikkerhed for en ordentlig handel – både som køber eller sælger. Hvis du derimod handler via en (ejendomsmægler/ejendomshandler), der ikke er medlem af DE, er der stor risiko for at der ikke er nogen ansvarsforsikring og at etiske regler ikke efterleves.

Hurtig handel
Når du sælger gennem netbolig.gl, får du en tryghed for, at din bolig bliver solgt til den bedste pris på et fagligt og kompetent grundlag. Du bliver også sikret, at handlen sker indenfor en fornuftig tidsramme. Frem for alt kan du stole på, at prisen er sat rigtigt og på et realistisk niveau. Alt i alt, er det en god investering at vælge netbolig.gl

…OBS..!

Desværre er der aktører i Grønland på boligmarkedet, der markedsfører sig som værende ejendomsmæglere uden at have faglig uddannelse og ansvarsforsikring eller uden at efterleve strenge etiske regler. Boligsalg er en tillidssag, derfor er det vigtigt at du vælger rigtigt.., første gang!

Det kan sammenlignes med, at du skal have foretaget en hjerteoperation, hvem vil du så vælge..?  En kirurg med både uddannelse, erfaring og godt omdømme..? Eller vil du vælge en slagter..?

Valget er dit..!

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt