Profil

netbolig.gl har formidlet salg og udlejning af ejendomme i Grønland siden januar 2010 - netbolig.gl vokser i takt med at de gode kundeoplevelser spredes som ringe i vandet.

Indehaveren er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket garanterer kunderne høj faglighed og god etik samt en ansvarsforsikring, der dækker for eventuelle fejl fra vor side. Køber og Sælger er derfor sikret en ordentlig og tryg handel.

Thomas Rix (mobil 48 41 12) er indehaver af netbolig.gl - Thomas er uddannet og godkendt ejendomsmægler (optaget i Ejendomsmægler-registeret på cvr.dk). Han har 11 års erfaring med salg og udlejning af fast ejendom både bolig og erhverv. Han er gift med en dejlig pige fra Sisimiut, og de har sammen 2 små piger. Og han beskriver sig selv som venlig, grundig og ærlig. Fritiden bruger han sammen med familie og venner, på ski, på fisketure og jagtture.

Bo Grandahl (mobil 52 98 88) er uddannet og godkendt ejendomsmægler (optaget i Ejendomsmægler-registeret på cvr.dk). Han har 12 års erfaring med faget og beskriver sig selv som arbejdsom, tillidsvækkende og loyal. Han er en erfaren jæger og ser frem til at prøve det grønlandske jagtterræn.

Jane Kristoffersen er ansat som kontorassistent. Hun står for de praktiske og administrative opgaver, herunder regnskab.

Lilia Andersen er ansat som ejendomsmæglerassistent. Hun er uddannet advokatsekretær og har tidligere arbejdet i ejendomsmæglerbranchen. Ud over at assistere kontorets ejendomsmæglere, tager hun sig også af praktiske og administrative opgaver, herunder berigtigelser.

Ilulissat:
Leif Nikolajsen
er vores salgskonsulent i Ilulissat. Han står for fremvisningen af de ejendomme, der er til salg i byen. Han har boet i Ilulissat i et års tid og nyder tilværelsen i Nordgrønland. Ved boligsalg er han altid parat til at hjælpe.

Silas Madsen er vores vurderingskonsulent i Ilulissat. Han er uddannet tømrer og har arbejdet med sit fag i mange år. Han besigtiger og gennemgår ejendommene, der skal til salg i Ilulissat. Vurdering og prisfastsættelse udarbejdes af ejendomsmægler Thomas Rix, som har indgående kendskab til byens boligmarked. Silas sørger også for fotografering af ejendomme der sættes til salg. Han har boet i Ilulissat i 3½ år og er faldet godt til i byen.

Helt nye og indbydende kontorlokaler blev indviet i januar 2013. Kontoret er beliggende blandt mange andre anerkendte rådgivningsvirksomheder på Issortarfimmut.

Du er meget velkommen til at besøge os.

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt