Solgt

Luk sagsfaktax

Akeq 5, 3905 Nuussuaq

Sagsfakta

Sagsnummer1748
EjendomstypeVilla
Boligareal150 m2
Kælderareal80 m2
Værelser/stuer 4/1
Byggeår/ombygget2012/-

Kontakt mægler

Thomas Rix
Thomas Rix
Ejendomsmægler, MDE Indehaver
(+299) 48 41 12
thomas@netbolig.gl

Meget velholdt familie-villa med kælder


20/20/60 rente- og afdragsfrie lån indtil 2031!

1-plans GREEN HOUSE træhus med høj kælder (mulighed for at indrette bolig - ca. 80 m² ). Villaen er godt placeret med fine solforhold på den 52 m² store terrasse. Fra bolig og terrasse er der fantastisk udsigt til Malenebugten og Ukkusissaq.

Når du træder ind i stuen kan du nyde udsigten gennem gavlens panoramavinduer, som går fra gulv til loft. Omkring villaen er der fine opholds- og legearealer - Overfor opfører vejforeningen ny legeplads for små børn. Ved siden af huset er der også plads til oplæg af båd (optil 26 fod - arealtildeling nødvendig).

Indretningen er tiltænkt den pladskrævende familie, som har behov for store soveværelser til både børn og voksne samt stort opholdsareal i forbindelse med stue og køkken/alrum.

Det moderne TVIS køkken har praktisk køkkenø med siddepladser, i åben forbindelse til spiseafdeling. 2 meget store børneværelser med indbyggede skabe. Badeværelse med bruseniche og TVIS skabsinventar.

Meget stort bryggers/entré med TVIS skabsinventar og god plads til dagligdagens praktiske gøremål såsom tøjvask, grovpartering osv.

Privat forældre-afdeling:
Østvendt soveværelse med stor skydedørsgarderobe og direkte adgang til dejligt badeværelse med bruseniche - der er forberedt til badekar.

Overalt i boligen er der gulvvarme og opvarming sker ved fjernvarme. Loft til kip i mange rum.

Herudover:
Integreret udhus med plads til flere kummefrysere. Overdækket terrasse ved hovedindgang.

Stor kælder som kan udnyttes til bolig/erhverv.

Område:
Innartalik er en ny bydel i Qinngorput. Boligområdet ved Akeq er attraktivt placeret med masser af sol og udsigt til vand. Det populære villakvartér ved Akeq er særdeles charmerende og fuldt udbygget. Boligerne er beboet af både par og familier med børn. Bybussen holder lige ved boligområdet. Skolen i Qinngorput er også meget populær hos børn og forældre.

Når solen står lavt farves fjeldsiden på Ukkusissaq rød og giver lyset i hele området varme. Fjeldsidens skiftende farve mellem den frodige grønne farve om sommeren over den varme brune i efteråret til den hvide lysende sne i vinterhalvåret præger også områdets lys.

En god villa til familien som vil bo godt i Qinngorput med udsigt til vandet.
Annonce

Fandt du ikke helt det, du søgte?

Få din drømmebolig direkte i indbakken!

Indenfor den sidste uge er denne sag blevet vist

109 gange

Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Indtast dine kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Bestil vurdering

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt