Nyhed

Luk sagsfaktax

Akunnerit 11, 3905 Nuussuaq

Sagsfakta

Sagsnummer1770
EjendomstypeHalvt dobbelthus
Boligareal164 m2
Værelser/stuer 6/2
Byggeår/ombygget2010/-
Udhus areal6 m2
Etager2

Finansiering

Kontantpris3.675.000
Udbetaling184.999
Brutto (uden ejerudg.)14.116
Netto (uden ejerudg.)10.662
Månedlig ejerudgift520

Kontakt mægler

Thomas Rix
Thomas Rix
Ejendomsmægler, MDE Indehaver
(+299) 48 41 12
thomas@netbolig.gl

HALVT DOBBELTHUS - MEGET VELHOLDT - 164 M² - FJORDUDSIGT - 20/20/60 LÅN

20/20/60 lån med rente- og afdragsfrihed indtil december 2030.

Meget attraktiv bolig i høj kvalitet, opført af Atcon A/S. Luksuriøs indretning i 2 plan med god udsigt til nødhavnen og Nordlandet. Boligens interiør er udført i gode kvalitetsmaterialer. Rolig beliggenhed på børnevenlig vej, og dog tæt på centrum, busholdeplads og langrendsløjpe.

Meget flot og yderst velholdt HTH køkken med gode hvidevarer f.eks. induktionskogesektion fra AEG/Electrolux. Der er gulvvarme overalt i de velholdte klinkegulve, i begge badeværelser, køkken/alrum og entré. Der er etableret IHC-netværk til antenne, EDB og telefon. To dejlige terrasser på 7,9 m² og 11,4 m²

Legepladsen er tæt på. Der er gode parkeringsforhold.

Boligen er meget velholdt.

Udvendigt lægger man mærke til at ejendommen er udført i næsten vedligeholdelsesfrie materialer, såsom; Træ/alu vinduer med lydisolerende glas, natur-grå cement-komposit facadeplader, trappe og terrasser i galvaniseret stål og Jatoba træ.

Med 4 soveværelser, 2 badeværelser, spisestue og opholdsstue samt niche til kontor, er boligen perfekt til den pladskrævende og kvalitetsbevidste familie, som søger en moderne og funktionel bolig.

Indretning:

Stueplan (82 m²):
Meget stor og indbydende entré med megen skabsplads, bordplade i stål, depotrum under trappe samt tilhørende vaskemaskine og tørretumbler. Stort og luksuriøst badeværelse med meget flot inventar, stor bruseniche og meget stort badekar/jacuzzi, hvor boblevand kan nydes. Moderne, lyst og indbydende køkken/alrum med dybsorte granit bordplader, HTH køkken i højglans med grebsløse fronter og flot udsigt. Soveværelse med 2 skabe med grebsløse fronter. Soveværelse med indbygget skydedørsgarderobe.

1. sal (82m²):
Lys og rummelig opholdsstue med dejligt lysindfald, loft til kip og fjordudsigt. I forlængelse af stuen er der en niche med kontor - Alternativt kan der indrettes en plads til sovesofa for overnattende gæster eller lege-hjørne til børn. Luksuriøst og meget stort badeværelse med mange vægmonterede skabe - Og bruseniche så stor, at den har plads til to voksne eller babybadekar. Soveværelse med 2 skabe med grebsløse fronter. Soveværelse med indbygget skydedørsgarderobe.

Herudover:
Isoleret udhus (6 m²).

En meget velholdt og moderne bolig - Udover det sædvanlige!

Vil du vide lidt mere?

 
 
Annonce

Fandt du ikke helt det, du søgte?

Få din drømmebolig direkte i indbakken!

Indenfor den sidste uge er denne sag blevet vist

125 gange

Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Indtast dine kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Bestil vurdering

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt