Solgt

Luk sagsfaktax

Qunguleq 7, 201., 3905 Nuussuaq

Sagsfakta

Sagsnummer1696
EjendomstypeLiebhaverejendom, Ejerlejlighed
Boligareal206 m2
Værelser/stuer 7/2
Byggeår/ombygget2010/-
Depotkælder & loft
Tilbygningsmulighedpå loft
Husdyr tilladtja
Altan2 stk.
Erhverver muligt
Udenomsareallegeplads

Kontakt mægler

Thomas Rix
Thomas Rix
Ejendomsmægler, MDE Indehaver
(+299) 48 41 12
thomas@netbolig.gl

Penthouse-ejerlejlighed - 7 Vær. - Panoramaudsigt


Beliggenheden er én af de bedste i Qinngorput - i 1. række ned til stranden og for enden af lukket vej med FANTASTISK panoramaudsigt.

7 Vær. ejerlejlighed med separat børneafdeling. Boligen er det perfekte valg for den store familie, som søger bokomfort i en bolig af højeste kvalitet på bedste beliggenhed. Også mulighed for at drive erhverv sammen med bolig.

Denne penthouse-ejerlejlighed er et stærkt alternativ til at bo i hus.

Ejendommen:
Ejendommen er opført i næsten vedligeholdelsesfrie materialer - Facaden er udført med Ivarplank facadeplader, som kan modstå de skrappeste vejrforhold - Vedligeholdelsesfrie NorDan træ/alu vinduer i bedste kvalitet - Trapperne er udført i galvaniseret stål med hårdttræsbrædder.

Ejendommen er bygget så godt og lydtæt, at man ikke kan høre nabo nedenunder.

Indretning:

Stort alrum med kvalitetskøkken fra JKE design. Storslået udsigt og rummets dejlige lysindfald indbyder til at tilbringe megen tid i dette skønne opholdsrum. Køkkenet er udstyret med Miele´s 1. klasses hvidevarer samt smukke granitbordplader. Køkkenets dobbelte ovne og XL induktionskogesektion samt Side-by-side køle/ fryseskab gør madlavningen til en nydelse - Og madosen fjerner emhætten effektivt og samtidig lydsvagt, idet motoren er installeret på loft.

Stor stue med dejligt lysindfald og fantastisk udsigt samt adgang til altan. Stuen er godt indrettet med både opholdsafdeling til hygge/TV/musik samt spiseafdeling med plads til det længste ellipse-bord fra Piet Hein.

Lækkert badeværelse i tidløst design med f.eks. Vola rainshower armatur, sensor for toiletskyl, fritstående badekar og stor bruseniche. Derudover er valg af fliser og skabsinventar i top klasse!

2 meget store soveværelser, det ene har direkte adgang til ekstraordinær stort garderoberum (værelse er anvendt som garderoberum) - og det andet soveværelse er med meget stor skydedørsgarderobe.

2 gode soveværelser/børneværelser - det ene med højskabe.

Praktisk toilet/vaskerum med vaskefaciliteter og megen skabsplads.

Præsentabel og rummelig entré med klinkegulv.

Overalt er boligen forsynet med belysning fra Louis Poulsen, bl.a. loftslamper og PH-pendler. Meget flotte parketgulve i alle opholdsrum. Overalt er der gulvvarme.

Udendørs:
Direkte adgang til strand og natur. På fjeldet nedenfor er der bålplads og legeplads. I TV-udsendelsen: Hammerslag fra Grønland, blev beliggenheden vurderet til 5, på en skala fra 1 til 5, med 5 som det bedste!

Ejerforeningen:
Velfungerende ejerforening både økonomisk og socialt. Hvert andet år tages der stilling til udlodning af ejerforeningens midler. Det er en lille begivenhed hvert år, når man i ejerforeningen afholder årets vedligeholdelsesdag, som afsluttes med grill til solen går ned.

Ekstra:
Loftsrum over ejerlejligheden. Depotrum i høj krybekælder.
Annonce

Fandt du ikke helt det, du søgte?

Få din drømmebolig direkte i indbakken!

Indenfor den sidste uge er denne sag blevet vist

11 gange

Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Indtast dine kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Bestil vurdering

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt