Profil

netbolig.gl har formidlet salg og udlejning af ejendomme i Grønland siden januar 2010 - netbolig.gl vokser i takt med at de gode kundeoplevelser spredes som ringe i vandet.

Indehaveren er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket garanterer kunderne høj faglighed og god etik samt en ansvarsforsikring, der dækker for eventuelle fejl fra vor side. Køber og Sælger er derfor sikret en ordentlig og tryg handel.

Du er altid velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering på netbolig.gl. Men du kan også ringe, maile eller besøge os på vores kontor, der er beliggende blandt mange andre anerkendte rådgivningsvirksomheder på Issortarfimmut. 

Vi vil se frem til at høre fra dig. 

       


thomas@netbolig.gl
48 41 12

   

Thomas Rix er indehaver af netbolig.gl - Thomas er uddannet og godkendt ejendomsmægler (optaget i Ejendomsmægler-registeret på cvr.dk). Han har 12 års erfaring med salg og udlejning af fast ejendom både bolig og erhverv. På baggrund af hans store erfaring er Thomas Rix også skønsmand i retssager. Han er gift med en dejlig pige fra Sisimiut, og de har sammen 2 søde piger. Han beskriver sig selv som venlig, grundig og ærlig. Fritiden bruger han sammen med familie og venner, på ski, på fisketure og jagtture.

 


bo@netbolig.gl
52 98 88

   

Bo Grandahl er uddannet og godkendt ejendomsmægler (optaget i Ejendomsmægler-registeret på cvr.dk). Derudover har han taget en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi (cand.merc.). Han har 13 års erfaring med ejendomshandel og beskriver sig selv som arbejdsom, tillidsvækkende og loyal. Han er en erfaren jæger og er meget begejstret for det grønlandske jagtterræn.


qiteraq@netbolig.gl
54 74 38

   

Qiteraq Eugenius er ansat som ejendomsmægler-elev. Qiteraq er opvokset i Nuuk og kender byen særdeles godt. Efter at have taget studentereksamen rejste han rundt i verden i et par år, hvor han især stod på snowboard og lavede videooptagelser af snowboardere. Qiteraq er uddannet finansøkonom fra Copenhagen Business Academy. Han taler grønlandsk og dansk på modersmålsniveau, samt engelsk på et professionelt brugerniveau. Qiteraq er resultat- og serviceminded, hvilket gør, at han nemt og hurtigt kommer i kontakt med alle slags mennesker. Fritiden bruger han på fiskeri, jagt og snowboarding.

 

       
         

Ilulissat:

       


ilulissat@netbolig.gl
29 48 10

      Leif Nikolajsen er vores salgskonsulent i Ilulissat. Han står for fremvisningen af de ejendomme, der er til salg i byen. Han har boet i Ilulissat i et par år og nyder tilværelsen i Nordgrønland. Ved boligsalg er han altid parat til at hjælpe.


ilulissat@netbolig.gl
56 06 51

      Silas Madsen er vores vurderingskonsulent i Ilulissat. Han er uddannet tømrer og har arbejdet med sit fag i mange år. Han besigtiger og gennemgår ejendommene, der skal til salg i Ilulissat. Vurdering og prisfastsættelse udarbejdes af ejendomsmægler Thomas Rix, som har indgående kendskab til byens boligmarked. Han har boet i Ilulissat i mere end 4 år og er faldet godt til i byen.
         

 

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt