Profil

netbolig har formidlet salg og udlejning af ejendomme (bolig & erhverv) i Grønland siden 2010 

netbolig vokser støt i takt med at gode kundeoplevelser spredes som ringe i vandet.

Indehaver og ejendomsmæglerne er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket garanterer Køber & Sælger høj faglighed og god etik samt en ansvarsforsikring hos TRYG. Forsikringen dækker for eventuelle fejl fra vor side. Køber & Sælger er derfor altid sikret en ordentlig handel.

Du er velkommen til at bestille en GRATIS salgsvurdering her på hjememsiden. Eller du kan ringe / e-maile / sende besked via Messenger til os - så aftaler vi en tid. Du kan også kigge forbi vort hovedkontor i Nuuk. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

       


thomas@netbolig.gl
48 41 12

   

Thomas Rix er indehaver af netbolig.gl - Thomas er uddannet og godkendt ejendomsmægler (optaget i Ejendomsmægler-registeret på cvr.dk). Han har 14 års erfaring med salg og udlejning af fast ejendom både bolig og erhverv. På baggrund af hans store erfaring er Thomas Rix også skønsmand i retssager. Han er gift med en dejlig pige fra Sisimiut, og de har sammen 2 piger. Han beskriver sig selv som venlig, grundig og ærlig. Fritiden bruger han sammen med familie og venner, på ski, på fisketure og jagtture.

 


bo@netbolig.gl
52 98 88

   

Bo Grandahl er uddannet og godkendt ejendomsmægler (optaget i Ejendomsmægler-registeret på cvr.dk). Derudover har han taget en kandidatuddannelse i erhvervsøkonomi (cand.merc.). Han har 15 års erfaring med ejendomshandel og beskriver sig selv som arbejdsom, tillidsvækkende og loyal. Han er en erfaren jæger og er meget begejstret for det grønlandske jagtterræn.


qiteraq@netbolig.gl
54 74 38

   

Qiteraq Eugenius er ansat som ejendomsmægler-elev. Qiteraq er opvokset i Nuuk og kender byen særdeles godt. Efter at have taget studentereksamen rejste han rundt i verden i et par år, hvor han især stod på snowboard og lavede videooptagelser af snowboardere. Qiteraq er uddannet finansøkonom fra Copenhagen Business Academy. Han taler grønlandsk og dansk på modersmålsniveau, samt engelsk på et professionelt brugerniveau. Qiteraq er resultat- og serviceminded, hvilket gør, at han nemt og hurtigt kommer i kontakt med alle slags mennesker. Fritiden bruger han på fiskeri, jagt og snowboarding.

 

       
         

Ilulissat:

       


ilulissat@netbolig.gl
29 48 10

 

Sisimiut:

     

Leif Nikolajsen er vores vurderings- og salgskonsulent i Ilulissat. Leif gennemgår ejendomme der skal til salg. Vurdering samt prisfastsættelse udarbejdes af ejendomsmægler Thomas Rix, som har et indgående kendskab til byens ejendomsmarked. Leif står for fremvisningen af de ejendomme, der er til salg i byen. Han har boet i Ilulissat i et par år og nyder tilværelsen i Nordgrønland. Ved boligsalg er han altid parat til at hjælpe.


kontakt@netbolig.gl
56 06 51

     

Silas Madsen er vores vurderings- og salgskonsulent i Sisimiut. Han er uddannet tømrer. Han besigtiger og gennemgår ejendomme, der skal til salg i Sisimiut. Vurdering og prisfastsættelse udarbejdes af ejendomsmægler Thomas Rix, som har solgt flere ejendomme i Sisimiut.  Silas står for fremvisning af boliger til salg i Sisimiut. Silas og hans kone har boet i Ilulissat i flere år og flytter nu til Sisimiut i marts måned 2019.

         

 

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt