XEstate case view count icon
10 har set sagen de sidste 24 timer

Attraktiv 2-vær. lejlighed på 4. sal

Stor og velholdt 2-vær. ejerlejlighed på 65 kvm i Qinngorput. Der er tale om en attraktiv og veldisponeret bolig uden spildplads. Fra køkkenvinduet er der en skøn udsigt over Malenebugten og Godthåbsfjorden i baggrunden. Fra altanen er der udsigt til Ukkusissat (Store Malene). Altanen er rummelig og med læskærm mod nord. Fra lejligheden er der kort afstand til bustoppested.

Indretning: Entré med flisegulv, gulvvarme og garderobe. Køkken i åben forbindelse med stue. Stort soveværelse med højskabe.Badeværelse med gulvvarme. Til lejligheden hører eget depotrum samt et fælles barnevognsrum og et cykelrum.Der er elevator i ejendommen.

Qinngorput er et område i stor udvikling, naturskønt beliggende med god udsigt til fjeld og fjord fra mange af boligerne i området. Naturen er tæt på, hvis du har lyst til at vandre rundt om Cirkussøen, gå op på toppen af Ukkusissat eller rundt om Quassussuaq. Nogle har lagt deres båd for anker i den lille smukke naturhavn i Qinngorput. For dem der ikke går eller kører i bil til Nuuk, findes der gode busforbindelser. Desuden gode indkøbsmuligheder i nærheden.- Qinngorput er et smukt, rent og naturskønt kvartér.



Suloraq 1 404., 3905, Nuussuaq

Sagsnummer2946
Ejendomstype Ejerlejlighed
Tinglyst areal74 m2
Boligareal65 m2
Rum2
Byggeår/ombygget2011 / -

Kontantpris1.895.000
Udbetaling95.000
Brutto11.943
Netto7.971
Månedlig ejerudgift1.358
Set de sidste 24 timer10
Christine Victoria Lie

Salg & Vurdering

Mobil nummer: (+299) 26 73 81

christine@netbolig.gl

Skriv til Christine Victoria Lie
Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.

Netbolig må gerne kontakte mig:

Lad os vise hvad vi kan

Bestil GRATIS Salgsvurdering hos Grønlands MEST sælgende Ejendomsmægler.