Solgt

Luk sagsfaktax

Akeq 27, 3905 Nuussuaq

Sagsfakta

Sagsnummer1766
EjendomstypeHalvt dobbelthus
Boligareal136 m2
Værelser/stuer 4/1
Byggeår/ombygget2015/-

Kontakt mægler

Thomas Rix
Thomas Rix
Ejendomsmægler, MDE Indehaver
(+299) 48 41 12
thomas@netbolig.gl

Nedsat med kr. 100.000

HALVT DOBBELTHUS - FØRSTE RÆKKE TIL FJORDEN

20/20/60 rente- og afdragsfrie lån.

HALVT DOBBELTHUS TIL FAMILIE ELLER PAR - FANTASTISK PANORAMAUDSIGT TIL MALENEBUGTEN & NUUK.

Ejendommen er højt beliggende på lukket vej i børnevenligt og populært område. Dejlig, solrig og læfuldt altan med fantastisk panoramaudsigt. Når du træder ind i boligen vil du opleve udsigten fra alle rum.

Boligen er velisoleret og har energivinduer med 3 lags glas. Lydtæt byggeri og gode naboer.

God indretning tiltænkt den moderne familie, som gerne vil bo med fantastisk udsigt. HTH kvalitetskøkken i åben forbindelse til stue. Boligens 3 soveværelser er med Pergo gulv og integreret skydedørsgarderobe. Overalt i boligen er der gulvvarme og opvarming sker ved fjernvarme.

Indretning:

Stueplan:
Indgang via overdækket indgangsparti til entré med gulvklinker, spots og integreret skydedørsgarderobe. Gæstebadeværelse med gulvklinker, væghængt oilet med soft-clos, bruseniche og støbt vask i marbre samt skabsplads.

Stort HTH-kvalitetskøkken med grebsfri elementer, sorte slidstærke bordplader, silgranit vask og alt i AEG hårde hvidevarer - herunder stort køleskab med vanddispenser og stort fryseskab med isdispenser, indbygningsovn og -microovn, opvaskemaskine, stor induktionskogesektion samt emhætte.

Fra køkkenet er der åben forbindelse til opholds- og spisestue med Pergo original exelence herregårds egegulv, fra hele opholdsrummet er der panoramaudsigt til bugt og by. Læfyldt og overdækket syd/vest vendt altan med uspoleret udsigt.

Nederste etage:
Trapperum/ fordelingsgang med klinker, samt lille teknikrum. Soveværelse med Pergo gulv og integreret skydedørsgarderobe. Meget stort og lækkert badeværelse med gulvklinker, dobbelt brus i glas, væghængt toilet med softclose, stort vinkel marbre bordplade med skuffer/ skabe underneden, væghængte skabe, stort spejl, indbygningsspot i loft og over spejl samt vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. 2 børneværelser med Pergo gulv og integrerede skydedørsgarderober.

Herudover:
12 m² isoleret skur. Fælles krybekælder.

Område:
Innartalik er en ny bydel i Qinngorput. Boligområdet ved Akeq er attraktivt placeret med masser af sol og udsigt til vand. Det populære villakvartér ved Akeq er særdeles charmerende og fuldt udbygget. Boligerne er beboet af både par og familier med børn. Bybussen holder lige ved boligområdet. Skolen i Qinngorput er også meget populær hos børn og forældre.
Annonce

Fandt du ikke helt det, du søgte?

Få din drømmebolig direkte i indbakken!

Indenfor den sidste uge er denne sag blevet vist

32 gange

Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Indtast dine kontaktoplysninger og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Bestil vurdering

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 

Tell a friend

 

Kontakt form

Kontakt